Wie wij zijn

Het in 2005 opgerichte Euroccor JSC is een Business Process Outsourcer (BPO) uit Sofia, Bulgarije. Ons bedrijf werkt voor klanten in heel Europa. Het geheim achter ons succes? Wij investeren in duurzame relaties met onze klanten en zijn pas tevreden als we een perfecte klantenbeleving kunnen bieden. Samenwerking is een cruciaal deel van de band met onze klanten: we dagen elkaar uit om nieuwe manieren te vinden om beter, sneller en slimmer te kunnen doen wat we doen. We hechten veel waarde aan kwaliteitsvolle training en ondersteuning. De werknemers van Euroccor zijn de spil van het bedrijf. Als iedereen goed presteert, boeken we samen succes. Wij beschouwen het opleiden van ons personeel als een investering in persoonlijke ontwikkeling, zodat iedereen kan groeien binnen ons bedrijf. Bij Euroccor maken de mensen het verschil! 

Welcome to Sofia!Your First Eures Job
“In januari 2018 heeft de Europese commissie beslist het bedrijf Euroccor als voorbeeld te gebruiken in een video om het Europees programma Your First Eures Job te promoten.

Euroccor werkt sinds 2013 samen met Your first Eures Job waarbij het Europees programma reeds vele nieuwe EU werknemers van Euroccor financieel ondersteund heeft tijdens hun relocatie naar Bulgarije.”

Lees hier het hele nieuwsbericht. 

 

Bekijk de tour door ons (en jouw toekomstig) kantoor! 

 

 

 

 

 

 

Werken bij Euroccor

"Onze mensen maken het verschil"

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen -----

Maak kennis met Denitza

Contact Center Manager

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Emotioneel, menselijk, begripvol, zorgzaam, creatief: dat is wat Euroccor voor mij betekent. Hier kan ik verschillende uitdagingen aangaan en andere culturen leren kennen. Ik leer bij op de werkvloer, zie hoe mensen hun natuurlijke talenten ontwikkelen en leer van hen. We wisselen ervaringen uit en werken met respect voor onze verschillen en achtergronden. Samen halen we elke dag het beste uit onszelf om succes te boeken in een zeer dynamische omgeving. Ik kan nieuwe werkwijzen uitproberen, andere manieren zoeken om iets aan te pakken ... Zolang ik het uiteindelijke doel niet uit het oog verlies, krijg ik toestemming om mijn eigen ideeën uit te werken. Die vrijheid stel ik erg op prijs.

Maak kennis met KC

Contact Center Agent

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Ik werk al jaren bij Euroccor vanwege de vriendschappelijke, stressvrije sfeer in het bedrijf. Telkens wanneer ik in de loop van de jaren hulp nodig had om een probleem op te lossen, kreeg ik alle hulp die ik nodig had.

Maak kennis met Anthony

Sales Development Manager

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Onze mensen maken het verschil. Absoluut! Maar dan heb ik het niet gewoon over 'mensen': wat ze doen, hun drijfveren, persoonlijkheid, talenten, houding, enthousiasme en ambitie ... Dat is wat voor ons het verschil maakt. Ook het contact tussen werknemers en met klanten speelt een belangrijke rol. De bedrijfssfeer binnen Euroccor is volledig flexibel en onafhankelijk, zonder ouderwets gedoe en verouderde theorieën. We werken gestroomlijnd en doelgericht, met een praktische aanpak die ervoor zorgt dat we snel beslissingen kunnen nemen en voortdurend evolueren. Door die combinatie staan onze klanten en wijzelf steeds een stapje voor. Want meegaan met de stroom is niet aan ons besteed.

Maak kennis met Vasilka

Contact Center Agent

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Mijn job zit elke dag vol nieuwe uitdagingen. Ik streef ernaar om voor elke klant de juiste oplossing te vinden en steeds het beste van mezelf te geven! Ik werk in een team van professionals. Zo leer ik nieuwe dingen, groei ik en kan ik mijn vaardigheden aanscherpen. De vriendschappelijke sfeer zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier kom werken!

Maak kennis met Gergana

Team Lead

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Toen ik bij Euroccor begon, dacht ik dat ik een stapje zou terugzetten in mijn carrière, maar het bleek een grote stap voorwaarts te zijn.