Wie wij zijn

Welcome to Sofia!

Het in 2005 opgerichte Euroccor JSC is een Business Process Outsourcer (BPO) uit Sofia, Bulgarije. Ons bedrijf werkt voor klanten in heel Europa. Het geheim achter ons succes? Wij investeren in duurzame relaties met onze klanten en zijn pas tevreden als we een perfecte klantenbeleving kunnen bieden. Samenwerking is een cruciaal deel van de band met onze klanten: we dagen elkaar uit om nieuwe manieren te vinden om beter, sneller en slimmer te kunnen doen wat we doen. We hechten veel waarde aan kwaliteitsvolle training en ondersteuning. De werknemers van Euroccor zijn de spil van het bedrijf. Als iedereen goed presteert, boeken we samen succes. Wij beschouwen het opleiden van ons personeel als een investering in persoonlijke ontwikkeling, zodat iedereen kan groeien binnen ons bedrijf. Bij Euroccor maken de mensen het verschil! 

 

Benieuwd naar waarom onze medewerkers werken bij Euroccor zo leuk vinden? Bekijk de video!

 

 


Your First Eures Job
“In januari 2018 heeft de Europese commissie beslist het bedrijf Euroccor als voorbeeld te gebruiken in een video om het Europees programma Your First Eures Job te promoten.

Euroccor werkt sinds 2013 samen met Your first Eures Job waarbij het Europees programma reeds vele nieuwe EU werknemers van Euroccor financieel ondersteund heeft tijdens hun relocatie naar Bulgarije.”

Lees hier het hele nieuwsbericht. 

 

 

 

Bekijk de tour door ons (en jouw toekomstig) kantoor! 

 

 

 

 

Werken bij Euroccor

"Onze mensen maken het verschil"

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen -----

Meet Mike Smid – Operations Manager

“Without change you can never move forward and grow”

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Mijn Euroccor “reis” begon in 2014, ik herinner me zelfs nog de exacte datum, 28 oktober. Ik woonde en werkte toen in Nederland maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik herinner me nog goed dat ik altijd al iets anders in een nieuw land wilde proberen. Ik kwam naar Euroccor en naar Bulgarije alsof het door het lot bepaald werd. Op een dag zag ik een vacature van Euroccor in Bulgarije. Het was voor mij niet een volledig onbekend land, sinds ik er al eerder op vakantie was geweest, en ik van de natuur, en de cultuur hou die het te bieden heeft. Mijn grootvader houdt eigenlijk ook van Bulgarije. Wanneer ik de advertentie zag, had ik dit buikgevoel dat mijn volgende uitdaging in dit vrij onbekende maar mooie land zou zijn. Ik had nog nooit in het buitenland gewerkt en dit was precies de reden waarom ik het een kans wou geven. Tot mijn verbazing bleek Bulgarije een land te zijn die een perfecte balans biedt tussen werk en vrije tijd.

Tiziana Varrecchia – Team Lead

“You never know what’s in store for you and where the opportunities hide, sometimes you just need to take a leap of faith.”

Werken in Bulgarije bij Euroccor

It’s amusing when I think about how everything began. My road to Bulgaria started actually in Bulgaria and precisely 4 years ago. I was studying at the University in Pisa back then, and my graduation program required an internship abroad. So, call it destiny or a coincidence, but four years ago, I came to Bulgaria as an intern for three months, only to go back to live and work here later. My first experience in Bulgaria was positive. I liked everything here – the lifestyle, the culture, and the people, but honestly, I had no intention to move to Bulgaria. I planned to go back to Italy and find a good job. As it turned out, due to the challenging economic situation in my country and the toughlabor market for young graduates, this wasn’t very easy. In Italy, I spent four years of sending applications, working temporary jobs, and looking for opportunities to find something stable with potential for future career development. It was really hard and very discouraging at times. One day, while I was browsing the internet, I came across the EURES website, and I saw the job offer from Euroccor in Bulgaria. It immediately caught my attention, and even though I haven’t considered working abroad again, I said to myself, “Well, why not?” My first interview took place in Torino, and I was impressed by Euroccor recruiters. They explained everything about living and working in Bulgaria very detailed, the relocation process and the work in Euroccor. The job-offer from Euroccor sounded very appealing to me, because as a master in International relations, I was looking for a job in an international company, where I can learn and develop my potential. And so, my Euroccor journey begun!

Lennart van der Helm – Team Lead

"Mogelijkheden zijn eindeloos"

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Mijn reis naar Bulgarije en Euroccor begon met een idee - een idee om iets te veranderen. De arbeidsmarkt in Nederland kan vrij lastig zijn als het om jonge mensen gaat. Een baan lang genoeg houden om genoeg ervaring op te doen en te groeien binnen een bedrijf is niet zo makkelijk. Op dat moment besloot ik om in het buitenland te gaan werken, om meer ervaring op te doen en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Dit is hoe ik in Bulgarije ben uitgekomen. Het grappige is dat ik bijna een contract getekend had om in Engeland te gaan werken, op het moment dat Bulgarije een optie werd. Het was onverwacht. Een vriend van me, die van mijn plannen wist, vertelde me over Bulgarije en Euroccor's aanbod, en ik besloot om het erop te wagen. Ik wist bijna niets over Bulgarije voor ik wat onderzoek had gedaan. Voor mij was Bulgarije gewoon een land ergens in het oosten van Europa, en ik wist er helemaal niets vanaf. Nadat ik het gegoogeld had, zag ik dat dit land me veel reismogelijkheden kon bieden. Het ligt vlakbij Griekenland en Turkije, binnen een paar uur reizen vanaf de hoofdstad Sofia. Ik besloot om het erop te wagen en te zien wat dit land voor me in petto had. Tot mijn verbazing was het verhuizen naar Bulgarije een van de beste beslissingen die ik in mijn leven gemaakt heb. Het sociale leven, de natuur, de lage kosten voor levensonderhoud, en hoe makkelijk het is om geld te sparen, zijn slechts een fractie van wat Bulgarije aantrekkelijk maakt. Er valt nog zoveel te ontdekken...

Johan Smid – Team Lead

"Succes komt wanneer je genoegdoening vind in alles wat je doet"

Werken in Bulgarije bij Euroccor

Mijn Euroccor-verhaal begon 3 jaar geleden toen ik al op zoek was naar internationale professionele kansen. Toen ik in Zwolle (NL) woonde en werkte, was ik echter altijd geïntrigeerd door verandering en nieuwe ervaringen, kansen waarbij ik buiten mijn comfortzone moest treden. Terug in Nederland heb ik natuurbeheer gestudeerd, dit vanwege mijn niet-verrassende fascinatie voor de natuur en de vele facetten ervan. Nederland, gestructureerd en micro-beheerd zoals het is, biedt niet veel in het 3-dimensionale rijk van de natuur. Dit is hoe het allemaal begon. Terwijl ik onderzoek deed naar andere landen en kansen, kwam ik verschillende interessante opties tegen, maar geen van deze opties bracht mij naar Bulgarije. Aangezien het leven niet getemd zal worden door de goedbedoelde motieven van een gewone sterveling, was Bulgarije toen precies waar ik belandde. Aanvankelijk was het mijn plan om een half jaar lang van de Bulgaarse natuur en de bergen te genieten en de baan als middel daartoe te gebruiken. Nu, 3 jaar later, persoonlijk en professioneel gegroeid, heb ik het weer ontdekt, het leven bepaald en niet andersom.